Krokante Kipfilet

Deze krokante kipfilet met knabbelspek is een heerlijke en eenvoudige manier om een smaakvolle en knapperige maaltijd te bereiden.

Ingrediƫnten:

  • 2 kipfilets
  • 1 zak krokant knabbelspek (verkruimeld)
  • 1 ei (geklutst)
  • Zout en peper naar smaak
  • Roomboter

Bereidingswijze:

  1. Verkruimel het knabbelspek.
  2. Breng de kipfilets indien gewenst op smaak met zout en peper.
  3. Haal de kipfilets eerst door het geklutste ei en vervolgens door het verkruimelde knabbelspek, zodat ze volledig bedekt zijn.
  4. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een klontje roomboter toe.
  5. Leg de gepaneerde kipfilets in de pan en bak ze ongeveer 5-7 minuten aan elke kant, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn en de kip volledig gaar is.
  6. Haal de kipfilets uit de pan en laat ze even rusten voordat je ze serveert.

Word lid!

0
    0
    Winkelmandje
    Het winkelmandje is leegTerug naar de winkel